Vooruitgang Keylogger

Vooruitgang Keylogger

Het geavanceerde zeer belangrijke nut van de registreerapparaatsoftware is een uitvoerig hulpmiddel om allen te vangen bezocht alle vensterstoepassing of van het websitesWeb schoten/momentopnamen in regelmatig interval van tijd. Het verborgen belangrijkste registreerapparaathulpmiddel registreert elke zeer belangrijke slag aan gecodeerd logboekdossier en vergemakkelijkt automatisch aan post bewaard logboek aan gespecificeerde e-mailidentiteitskaart. De software is dat en verhinderde wachtwoord onbevoegde gebruikers wordt beschermd om zijn configuratiemontages te veranderen.

De makkelijk te gebruiken onzichtbare toezichtsoftware verschijnt niet op Desktop, controlepaneel, blijft zelfs in verborgen attributen in de weg van de installatieomslag, en mijdt alle belangrijke anti -anti-keylogger en spionhulpmiddelen.

De de opnamesoftware van de Aanslag van de Arts van gegevens verstrekt met nieuwe geavanceerde eigenschappen zodat u controle over uw computersysteem kunt volledig hebben.

Vooruitgang Keylogger
Vooruitgang Keylogger

software Features:

  • De software volgt automatisch adressen van bezochte webpages, bewaart inhoud van venstersklembord en vangt de het schermschoten van om het even welke het werk toepassing.
  • Slaat de in het geheim registrerende software geregistreerde gegevens in de geheime folder op en de gebruiker kan op om het even welk ogenblik tot van het computersysteem toegang hebben.
  • Het geavanceerde hulpmiddel van de toezichtopname registreert elke aanslag aan gecodeerde logboekdossiers en verzendt naar gespecificeerde e-mail ids.
  • Door software te gebruiken, kan de gebruiker heeft volledig controle over het computersysteem.
  • De software mijdt alle belangrijke antivirus software en spionhulpmiddelen met makkelijk te gebruiken interface GUI.