De Controleur van Backlink

De Controleur van Backlink

De controleur van Backlink van de Arts van gegevens is veruit het beste programma om begrip van de de verbindingspopulariteit van een website te krijgen. De achter software van de verbindingscontroleur helpt om het verbindingsstatuut van websites te analyseren en verstrekt de faciliteit om de paginarang van website voor bedrijfsdoel te kennen.

De achter verbindingscontroleur controleert het statuut van achterverbindingen aan uw websites en controleert de verbindingsstatus van advertiser plaats aan uitgeversplaatsen. Als de achterverbindingen hebben wordt de aaneenschakelingsfouten met inbegrip van de verbinding van de gebruikerswebsite niet gevonden of de pagina kan niet op uitgeversplaats worden getoond steunt linker dan controleur verzendt een waakzaam bericht (door E-mail te verzenden) naar de gebruiker over het niet beschikbaar zijn van websiteverbinding.

Het de controleurshulpmiddel van de verbinding kan verbindingen met inbegrip van het manuscriptverbinding van Java ontdekken, verbinding op de website van de uitgever (leid of andere verbinding) of advertiser het de controleurshulpmiddel van de Verbinding van de websiteverbinding enz. vindt de status van de websiteverbinding en produceert het rapport in het Formaat van TXT of van HTML voor verdere verwijzing op perfecte en snelle manier.

De Controleur van Backlink
De Controleur van Backlink

software Features:

  • De achter verbindingscontroleur controleert het statuut van achterverbindingen van uw websites.
  • Het de controleurshulpmiddel van de verbinding controleert de verbindingsstatus van advertiser plaats aan uitgeversplaats.
  • De controleur van de verbinding helpt om te weten te komen wie met uw website verbindt die van algemene websiteprestaties op het World Wide Web de oorzaak is.
  • De software verzendt een waakzaam bericht naar uitgeversplaatsen als de verbinding niet wordt gevonden.
  • De software produceert het rapport van totale aantalverbindingen in tekst of HTMLFORMAAT voor toekomstig gebruik.
  • De software is makkelijk te gebruiken en vereist geen technische vaardigheid om het in werking te stellen.
  • De software is nuttig voor bedrijfsdoel door de status van websites te controleren.