Bulk SMS - de Mobiele Software van het Overseinen van de Tekst

Bulk SMS - de Mobiele Software van het Overseinen van de Tekst

Software SMS van de Arts van gegevens is de Bulk het makkelijk te gebruiken mobiele nut van het tekstoverseinen om onbeperkte tekstberichten van computersysteem tegelijkertijd tot stand te brengen en te verzenden naar mobiele telefoon. De software is nuttig voor het verzenden van aantal tekstberichten (zoals gepersonaliseerde SMS, warme groeten, uitnodigingen, die werknemers, baanalarm, promotiecampagne, alarm en bericht en veel meer contacteren) naar het individu of de groep mensen.

Bulk SMS - de Mobiele Software van het Overseinen van de Tekst vergemakkelijkt om tekstberichten van PC naar klanten via celtelefoon te verzenden die met door Microsoft ActiveSync en Centrum van het Apparaat van Vensters het Mobiele aan nationale of Internationale Mobiele Netwerken wordt verbonden. De software verzendt de berichten van computersysteem naar celtelefoon zonder enige Internet verbinding die voor bedrijfswerknemers, vrienden, verwanten en anderen gemakkelijk maakt om in aanraking te blijven.

De software steunde belangrijke merken van Slimme telefoon of de zak van PC mobiele telefoon met inbegrip van de Telefoon van PC van de Zak Asus, de I-partner van de Apparaten van de Drager, O2 Xphone, Gigabyte smartphone gSmart, pH-S8000T, Telefoon van PC van de Zak Hitachi de Scherpe van de Zak w-Zero3 van PC de telefoon, nextek van de Zak SP230, PK iPAQ, HTC TyTN PC, de I-partner, Audiovox PPC 5050, Motorola MPx200, Oranje E200 smartphone SPV, de Palm Treo 700w, van Pantech Samsung van de Zak van PC de telefoon, Siemens, t-Mobiele MDA, UT starcom XV6600, Voxtel W740 enz.

Bulk SMS - de Mobiele Software van het Overseinen van de Tekst
Bulk SMS - de Mobiele Software van het Overseinen van de Tekst

software Features:

  • De bulk software SMS verzendt onbeperkte tekstberichten van PC naar mobiele telefoon zonder Internet verbinding.
  • De software van het overseinen helpt om aantal berichten naar individu of groep mensen te verzenden tegelijkertijd.
  • De software laat toe om gepersonaliseerde berichten, baan waakzaam bericht, de groeten van het seizoen, uitnodigingen en veel meer aan mobiele telefoon te verzenden.
  • De software steunt Microsoft ActiveSync en Centrum van het Apparaat van Vensters het Mobiele aan de nationale of Internationale Mobiele Netwerken van de Telefoon.
  • De software helpt om ontvankelijk telefoonaantal of het boekaantallen van de ladingstelefoon manueel in te gaan.
  • De software SMS steunt slimme telefoon of de zak van PC mobiele telefoon met inbegrip van de Telefoon van PC van de Zak Asus, de telefoon van PC van de Zak Hitachi, Motorola MPx200, smartphone iPAQ, pH-S8000T van PK en veel meer.
  • De software is makkelijk te gebruiken grafische gebruikersinterfacesteunen al vensters werkend systeem.