De Afvegende Software van gegevens

De Afvegende Software van gegevens

Wanneer u schrapt of gegevens van uw PC van de Desktop/Laptop wist wordt het niet permanent geschrapt en bezet wat harde schijfruimte, die op uw computerprestaties kan uitvoeren. Voor permanent het verwijderen van geschrapte gegevens, voorzien wij u gegevens afvegende software van beste het afvegen oplossing.

Is de Afvegende Software van gegevens veilig en veilig het afvegen nut voor volledig het afvegen van geschrapte (nutteloze) dossiers en omslagen van harde schijfaandrijving en verwijderbare opslagmiddelen. Is de veilige de gegevenswisser van de Arts van gegevens de permanent wissende oplossing om Internet/online activiteiten (zoals geschiedenisomslagen, bezochten de koekjes, websites, praatjegesprek, geheim voorgeheugenInternet dossiers, elimineren wachtwoorden enz.) voor uw computerprivacy offline te verwijderen.

Het Afvegen van gegevens het nut veegt volledig bestaande of onbestaande gegevens op twee wijzen af d.w.z. Vernietigende wijze en Niet destructieve wijze. Het vernietigende afvegen veegt de volledige schijfaandrijving of het geselecteerde schijfgebied voor de afvegende gegevens (opgeslagen of unsaved dossiers) in de waaier van de schijfsector af. De niet destructieve wijze veegt de geschrapte dossiers en de omslagen van het gebied van de schijfopslag af. De betaalbare software is makkelijk te gebruiken en geen technische vaardigheid wordt vereist om het in werking te stellen.

De Afvegende Software van gegevens
De Afvegende Software van gegevens

software Features:

  • De afvegende software veegt volledig gewist of geschrapte allen af gegevens van de harde schijfaandrijving van uw computer en verwijderingsopslagmiddelen.
  • De software verwijdert online permanent Internet en off-line activiteiten om de computerprivacy te handhaven.
  • De software veegt ongebruikte ruimte van harde schijf af om systeemprestaties te verhogen.
  • De software verstrekt faciliteit van niet destructieve het afvegen wijze aan vernietigende het afvegen wijze te schakelen.
  • De software schrapt permanent sporen van geschrapte wachtwoord beschermde vensterdossiers, paginadossiers, indexdossier en steunen alle tijdelijke dossiers als logboekdossiers, dossiers van de geheugenstortplaats, folders enz.
  • De afvegende dossierssoftware steunt verwijderbare opslagmiddelen met inbegrip van aandrijving USB, penaandrijving, duimaandrijving, geheugenstok, de kaart van de geheugenflits, super media met alle belangrijke fabrikantenmerken zoals Sony, Toshiba, Samsung, Apacer enz..
  • Beveilig afvegende softwaresteunen beide VET/NTFS gebaseerd vensters werkend systeem.