De digitale Software van de Terugwinning van de Gegevens van de Camera

De digitale Software van de Terugwinning van de Gegevens van de Camera

De digitale de terugwinningssoftware van cameragegevens is nuttig in het herstellen van en het terugkrijgen van de toevallig geschrapte audio videodossiers enz. van fotobeelden. Het herstelt ook beelden zelfs als geheugenkaart die terwijl de camera is wordt teruggetrokken.

De software van de gegevensterugwinning is makkelijk te gebruiken wat in het herstellen van om het even welk type van dossiersomslagen met inbegrip van jpg, jpeg GIF, bmp het snelst is, mov, wav of om het even welk dossier dat uw digitale media steunt.

Het steunt al type van belangrijke merken dat Acer, Aiptek, Digitale Droom, Canon Chinon, Compaq, DataPack, Espon, Nikon, Sony, Fuji, Kodak, Kingston, Ericsson, Everex, Hitachi, Imation StrataFlash, Jenoptik enz. omvat.

Tijdens terugwinningsproces wordt een snel aftasten van de opslagmiddelen uitgevoerd om van de verloren beelden of de beelden de plaats te bepalen en te doen herleven. Na het volledige aftasten wordt de beelden die in de opslagmiddelen worden gevonden getoond en u kunt de foto's bekijken en hen bewaren aan een gespecificeerde plaats.

De digitale Software van de Terugwinning van de Gegevens van de Camera
De digitale Software van de Terugwinning van de Gegevens van de Camera

software Features:

  • Gemakkelijkste en beste softwarehulpmiddel voor restauratie van om het even welk type van digitale dossiersomslagen met inbegrip van JPG, JPEG, TIF, GIF, TIF, AVI, PNG, BMP, 3GP, MPEG MOV WAV, MIDI of een ander dossiertype dat in uw digitale media wordt opgeslagen.
  • Red al uw bedorven audio, video, foto's, beelden en beeldendossiers van van u Compact flitsgeheugen, Mobiele informatieverspreider, de kaarten Van verschillende media of om het even welk type van verwijderbare digitale media.
  • Krijg Gegevens terug als het GEFORMATTEERDE ' bericht van `- DRIVE NIET op het uw computerscherm wordt getoond.
  • De belangrijkste namen van het merk die door software worden gesteund zijn Kingmax, Kingston, Kinon Kodak, Konica Minolta, Kyocera, Leica, Lexar, Lumicron, het toestel van Media, Memorex, Minolta, Mitsubishi, Nikon, Olympus, Panasonic, Pentax, Philips, Polaroid, PQI, Ricoh, Ridata, Ritek, Scherp Samsung, Sigma, Simpletech, Sony, SuperMedia, Toshiba, woord voor woord overtreffen, Umax, Viking, Vivitar, de Digitale Media van X, Yakumo, Yashica enz..
  • Veiligste te gebruiken software die gemakkelijk zelfs door niet technische persoon kan worden behandeld!