De digitale Software van de Terugwinning van Beelden

De digitale Software van de Terugwinning van Beelden

Als u verkeerd digitale beelden, beelden, fotoalbum en Webschoten van harde schijfaandrijving, verwijderingsopslagmiddelen en digitale camera toen of gewist hebt geschrapt kunt u verloren beelden via software van de Terugwinning van de Beelden van de Arts van Gegevens terugkrijgen en herstellen de Digitale.

De software van de terugwinning voor digitaal beeld laat toe undelete verloren, missen of bedorven digitale foto's toe te schrijven aan virusaanval, software-hardware, ongepast gebruik, machtsmislukking en andere gelijkaardige redenen die defect zijn. De software is betrouwbaar hulpmiddel om beelddossiers met thumbnail voorproef van teruggekregen beelden terug te krijgen.

De software kan al type van beelddossiers met inbegrip van jpeg, jpg, GIF, PCT, mng, PNG, bmf, drw, dxf, eps, TIFENZ. van de softwaresteunen van de Terugwinning de verwijderbare media met inbegrip van aandrijving USB, duimaandrijving, zip aandrijving, super media, flitskaart, geheugenstok, de geheugenkaart van verschillende media in alle belangrijke merken zoals Sony, Toshiba, de schijf van San, Samsung, Konica, Hitachi, Straalflits enz. terugkrijgen.

De digitale Software van de Terugwinning van Beelden
De digitale Software van de Terugwinning van Beelden

software Features:

  • De software krijgt verloren, geschrapte of bedorven allen terug beelden, digitale beelden, momentopnamen van geformatteerde schijfverdelingen, verwijderingsopslagmiddelen en digitale camera.
  • De software herstelt alle gewiste beelden toe te schrijven aan virusaanval, systeemfouten, ongepaste installatie van OS en andere gelijkaardige redenen.
  • De software van de terugwinning steunt allerlei digitale beeldendossiers zoals jpeg, jpg, GIF, TIF, PNG, 3dm, ai, bmf, drw enz.
  • De software wint beelden van verwijderingsmedia met inbegrip van terug aandrijving USB, penaandrijving, de compacte kaart van het flitsgeheugen, het geheugenkaart enz. van de verwijderingsflits met alle belangrijke merken zoals Toshiba, Sony, Samsung, Apacer, Pentax enz.
  • De software steunt beide VET/NTFS gebaseerd vensters werkend systeem.
  • De software is makkelijk te gebruiken voor technische en niet technische gebruikers.