Familie Keylogger

Familie Keylogger

De familie KeyLogger registreert in het geheim alle getypte aanslagen op uw computercPc/Laptop. de Zeer belangrijke registreerapparaatsoftware onzichtbaar softwarenut is, dat helpt om al uitgevoerde activiteiteninformatie in uw afwezigheid te krijgen.

De opnamenut van de aanslag dat speciaal wordt ontworpen om systeemactiviteiten te controleren en toe te staan bekijkend wat uw kinderen, familieleden, vrienden en werknemers op uw computer in uw afwezigheid doen. De verborgen software van de aanslagopname registreert al type van geduwde op toetsenbordsleutels met inbegrip van e-mailid's, wachtwoorden, praatjegesprek, getypte documenten, bezocht websites en andere acties presteerden overal op uw computersysteem.

Door het intelligentste hulpmiddel van het familie Zeer belangrijke Registreerapparaat te gebruiken, kunt u de uitgevoerde acties door uw familieleden, vrienden en bedrijfswerknemers op PC in uw afwezigheid gemakkelijk analyseren.

Familie Keylogger
Familie Keylogger

software Features:

  • Het zeer belangrijke registreerapparaat registreert in het geheim alle getypte toetsenbordsleutels op uw computersysteem in uw afwezigheid.
  • De de aanslagsoftware van de opname helpt om al uitgevoerde actie door uw familieleden, vrienden of werknemers op uw systeem/Laptop van PC in uw afwezigheid te controleren.
  • Het nut van de software registreert e-mail ids, wachtwoorden, getypte documenten, Webschoten, websites URL, praatje en andere activiteiten.
  • Verhindert de actief verborgen en wachtwoord beschermde software softwaremontages onbevoegde gebruikers.
  • De software laat toe om al verloren e-mail ids en wachtwoorden terug te krijgen.
  • De makkelijk te gebruiken software vereist geen technische vaardigheid om het in werking te stellen.