De VETTE Software van de Terugwinning van de Gegevens van de Verdeling

De VETTE Software van de Terugwinning van de Gegevens van de Verdeling

De VETTE software van de gegevensterugwinning krijgt gemakkelijk allen terug verloor geschrapte bedorven FAT12/16/32 Vfat- dossiers wanneer gecreeerd of bijgewerkt op Vensters XP, Vensters 2003, Vensters 2000, Vensters ME en Vensters 98 werkend systeem.

De software wint dossiers terug zelfs wanneer kringloopbak wordt leeggemaakt of het gegeven met het gebruik van sleutels Shift+Del of na het verlies van MBR - (het Hoofdverslag van de Laars), de Lijst van de Verdeling, de sector van de Laars of totaal verlies van de ingangen van de Folder van de Lijst (VET) en van de Wortel van de Toewijzing van het Dossier wordt geschrapt. Met de VETTE software van de gegevensterugwinning kunt u gemakkelijk en snel uw gegevens herstellen die uw tijd, geld en middelen besparen.

De VETTE Software van de Terugwinning van de Gegevens van de Verdeling
De VETTE Software van de Terugwinning van de Gegevens van de Verdeling

software Features:

  • Krijgt verloren gegevens wegens beschreven geschrapte, geformatteerde of bedorven verdelingen in alle logische neerstortingen terug.
  • Krijg geschrapte dossiers en omslagen terug zelfs nadat de kringloopbak wordt leeggemaakt of het gegeven wordt geschrapt met het gebruik van sleutels Shift+Del.
  • Krijg gegevens van eerder bestaande verdelingen terug.
  • De terugwinning van gegevens na het verlies van MBR - (het Hoofdverslag van de Laars), de Lijst van de Verdeling, de sector van de Laars of totaal verlies van de informatie van de Folder van de Lijst (VET) en van de Wortel van de Toewijzing van het Dossier.
  • Krijg gegevens zelfs van slechte sectoren be├»nvloede opslagaandrijving terug.
  • Krijg Gegevens terug zelfs als het GEFORMATTEERDE "bericht van" DRIVE NIET op het uw computerscherm wordt getoond.
  • Multi opslagsteun voor harde schijf en andere opslagmiddelen met inbegrip van al winde, SATA, EIDE en SCSI schijfbestuurder!
  • GUI met gebruikersvriendelijke interface die zelfs voor Niet technische mensen makkelijk te gebruiken is!