De mobiele Inspecteur van de Telefoon

De mobiele Inspecteur van de Telefoon

De mobiele software van de Inspecteur van de Telefoon is nuttig en freeware nut voor gebruikers om gedetailleerde informatie van uw kaart Sim en Mobiele telefoongegevens met inbegrip van tekstberichten, phonebook aantallen, SMS geheugenstatus (van sim en telefoon), het geheugenstatus van het telefoonboek en andere relevante informatie te bepalen.

Het mobiele freeware van de Inspecteur van de Telefoon nut kan volledig de gedetailleerde informatie van mobiele telefoon met inbegrip van het aantal van het telefoonboek, SMS geheugenstatus, mobiele fabrikantennaam, modelaantal, batterijstatus verstrekken, sim IMSI aantal, IMEI aantal van de celtelefoon, signaalkwaliteit van gesteunde mobiele telefoons.

Freeware het inspecteurshulpmiddel produceert het gedetailleerde rapport van het contactaantallen van het telefoonboek (met inbegrip van naam en aantal) en Sms- tekstberichten (met inbegrip van status, datum en tijd, bericht) in tekstformaat voor toekomstige verwijzing. De software is vrij van kosten maar de gebruiker moet betalen slechts wanneer de software met de broncode wordt vereist.

software Features:

  • Freeware van de software het nut verstrekt gedetailleerde informatie over mobiele telefoon.
  • De software verstrekt de informatie met inbegrip van het contactaantallen van het telefoonboek, SMS geheugenstatus, mobiele fabrikant, modelaantal, batterijstatus, signaalkwaliteit, aantal IMEI.
  • De software steunt vensters die gebaseerde mobiele telefoon in werking stellen.
  • De software produceert het gedetailleerde informatierapport in tekstformaat voor verder gebruik.
  • De makkelijk te gebruiken software vereist geen technische vaardigheid om het in werking te stellen.