De Software van de Terugwinning van de Gegevens van de Kaart van het geheugen

De Software van de Terugwinning van de Gegevens van de Kaart van het geheugen

Van de kaartgegevens van het geheugen de de terugwinningssoftware is een krachtig hulpmiddel van de dossierterugwinning dat gegevensterugwinning van geschrapte geformatteerde verloren dossiers, beelden en omslagen van beschadigde geheugenkaarten verstrekt. Het nut krijgt ontoegankelijke dossiers van belangrijke geheugenkaarten met inbegrip van terug de compacte kaart van het flitsgeheugen, Slimme opslagmiddelen, xD kaartcBr kaarten, flitsstok, slimme kaarten, MMC opslagkaart van verschillende media en geheugenkaart van digitale camera, mobiele telefooncamera en andere apparaten enz. De software undelete alle geschrapte dossiertypes met inbegrip van wav, mpg, mpeg, 3gp, mp3, mp4, jpg, jpeg, bmp, Midi foldersinformatie.

De software steunt allerlei digitale opslagmiddelen zoals Acer, Canon, Casio, de film van Epson Fuji, PK, Jenoptik, Kodak, Konocia, Lexer, Umax, Minolta, Lumicron, Nikon, Olympus, Panosonic, Philips, Pentax, Eerste minister, Rollei, Ricoh Samsung, Sanyo, Sony, Toshiba, Vivtar, Yakumo, enz.

De software redt al uw documentinformatie zelfs in de gevallen wanneer het GEFORMATTEERDE bericht van DRIVE NIET op Vensters XP, Vensters NT, Vensters 2003 Vensters 2000, Vensters ME, werkend systeem Windows98 wordt getoond.

De Software van de Terugwinning van de Gegevens van de Kaart van het geheugen
De Software van de Terugwinning van de Gegevens van de Kaart van het geheugen

software Features:

  • Krijgt gegevens die na virusaanval terug, de fout van het dossiersysteem, of hardwaremislukking verdelen.
  • Dit is één van het gemakkelijkste en snelste softwarenut voor restauratie van digitaal dossiersformaat dat audiodossierformaat, het formaat van het documentdossier, grafisch dossierformaat, het formaat van het beelddossier, videodossierformaat, het type van venstersdossier en veel meer omvat.
  • De software steunt restauratie van alle dossiertypes en uitbreidingen met inbegrip van AVI, ASF, BWF, 3GP, BMP, GIF, JPG, MIDI, WAV, MPEG, MOV, TIF JPEG, TIF, PNG, WMA enz..
  • Herstel al uw onverwacht geformatteerde video van diverse draagbare apparaten en win uw belangrijke verloren gegevens terug.
  • Gemakkelijk installatieproces en de snelle software van de de gegevensterugwinning van de keerpunttijd.