MS-Access aan De Convertor van het mySQL- Gegevensbestan

MS-Access aan De Convertor van het mySQL- Gegevensbestan

MS-Access van de Arts van gegevens aan De toepassing van de Convertor van het mySQL- Gegevensbestand zet binnen bestaande MS-Access- gegevensbestandverslagen in MySQL- gegevensbestand op snelle en gemakkelijke manier om. Het de convertornut van het gegevensbestand zet indexen met alle noodzakelijke eigenschappen om en werkt met al belangrijke versie van MS-Access.

De software is veilige en veilige omzettingstechnologie die precies de grote verslagen van het volumegegevensbestand van Microsoft MS-Access- gegevensbestanden in server MySQL omzet. De software zet veilig de de gegevensbestandlijsten of verslagen met wachtwoord-beschermde verslagen om. De software van de omzetting vergemakkelijkt om volledig gegevensbestand of individuele lijst in het bestemmingsgegevensbestand zoals per gebruikerskeus om te zetten.

De convertor van het gegevensbestand steunt alle noodzakelijke gegevenstypes met attributen van gegevensbestandserver en steunt al standaardwaarde met inbegrip van ongeldige waarde, unieke zeer belangrijke en primaire zeer belangrijke beperkingen. MS-Access aan het hulpmiddel van de Convertor MySQL is economisch, makkelijk te gebruiken en vereist geen technische vaardigheden om het in werking te stellen.

MS-Access aan De Convertor van het mySQL- Gegevensbestan
MS-Access aan De Convertor van het mySQL- Gegevensbestan

software Features:

  • De de convertorsoftware van het gegevensbestand zet Binnen gemakkelijk MS-Access- gegevensbestand in MySQL- gegevensbestand om.
  • De software vergemakkelijkt omzet wachtwoord beschermde gegevensbestanddossiers.
  • Het nut van de convertor zet volledige verslagen of geselecteerde lijsten in het bestemmingsgegevensbestand als uw keus om.
  • De software zet indexen met alle noodzakelijke servereigenschappen om.
  • De software helpt om het bestaande MS-Access- gegevensbestand aan MySQL- gegevensbestand binnen te beschrijven.
  • De software steunt alle gegevenstypes en noodzakelijke eigenschappen van gegevensbestandserver.
  • De software steunt indexen, ongeldige waarden, primaire sleutels en unieke zeer belangrijke beperkingen met al belangrijke versie van gegevensbestandserver.
  • De software is makkelijk te gebruiken interface GUI voor technische en niet technische gebruikers.