De Software van de Terugwinning van de Gegevens van de Kaart van Sim

De Software van de Terugwinning van de Gegevens van de Kaart van Sim

Als u toevallig belangrijke contactaantallen en berichten toen of gewist hebt geschrapt kunt u verloren telefoonaantallen en tekstberichten met Sim de terugwinningssoftware van kaartgegevens gemakkelijk terugkrijgen en onmiddellijk herstellen.

De Software van de Terugwinning van de Gegevens van de Kaart van Sim is een betrouwbaar hulpmiddel om alle geschrapte het contactaantallen van het telefoonboek en tekstberichten van de kaart van SIM van uw mobiele telefoon terug te krijgen en te herstellen. Het veilige en veilige nut van de gegevensterugwinning laat toe om de informatie over kaart te krijgen SIM d.w.z. dienstverlener naam, kaartidentificatienummer, netwerkplaats en aantal IMSI van simkaart. De software is uitsluitend terugwinningsnut om gewiste telefoonaantallen en berichten met de hulp van SIM kaartlezers (de technologienormen van PC/van Sc en van de technologienormen gebaseerd lezers van Phoenix hardwareapparaat) terug te winnen.

De software laat toe om informatie met inbegrip van laatste gedraaid en vast gedraaid aantal van de simkaart te verzamelen en produceert het tekstrapport van SMS (tekstberichten) en contactaantallen voor gerechtelijke computer en voor toekomstige verwijzing. De software is economisch en makkelijk te gebruiken voor technische en niet technische gebruikers.

De Software van de Terugwinning van de Gegevens van de Kaart van Sim
De Software van de Terugwinning van de Gegevens van de Kaart van Sim

software Features:

  • De software krijgt en herstelt toevallig geschrapte het contactaantallen van het telefoonboek en favoriete tekstberichten van de kaart van Sim van de celtelefoon terug.
  • De software wint de informatie van simkaart met inbegrip van terug dienstverlener naam, identificatienummer, netwerkplaats en aantal IMSI.
  • De software krijgt de informatie over laatste gedraaid en vast gedraaid aantal van de kaart van de mobiele telefoon terug sim.
  • Het nut van de software steunt de meeste SIM kaartlezers die op gebaseerde USB sim de kaartlezer van PC/van Sc en van Phoenix norm worden gebaseerd.
  • De software produceert het tekstrapport van geschrapte aantallen en SMS voor verder gebruik.
  • De software is makkelijk te gebruiken met gebruikersvriendelijke interfaceeigenschappen.