Het Hulpmiddel van de Controle van de website

Het Hulpmiddel van de Controle van de website

Het Hulpmiddel van de Controle van de website controleert het statuut en de prestaties van websites en Webtoepassingen in real time. Wanneer uw website ontdekte ontoegankelijk is, laad incorrect of antwoordt bovenmatig langzaam, zal het een waakzaam bericht naar u verzenden die aan gemakkelijk begrip toestaan of zal de prestaties van de website evalueren.

De controlesoftware controleert gemakkelijk het uptime, onderbrekings en ping statusbericht van websites met steun aan verschillend type van de diensten van Internet met inbegrip van de serverprotocollen van HTTP, van HTTPS, van SMTP, POP3 en van FTP. Wanneer uw plaats beneden is of wegens diverse foutenmeldingen (met inbegrip van Gevonden niet Gastheer, kan de Gevonden niet Server, Ontbroken Verbinding, Pagina getoonde, Lage Bandbreedte, Lage Connectiviteit, de geen Status enz. zijn van het Netwerk) niet kan worden betreden dan informeert het controlehulpmiddel u door waakzaam bericht te verzenden zoals het verzenden van e-mail of piept een geluid of stelt een specifiek programma in werking.

De software verstrekt de geschikte manier om het statuut van website te controleren dat voor bedrijfsproductiviteit nuttig is. De controle van hulpmiddel is makkelijk te gebruiken verstrekkend gebruikersvriendelijke interface en vereist geen speciale vaardigheid om het in werking te stellen.

Het Hulpmiddel van de Controle van de website
Het Hulpmiddel van de Controle van de website

software Features:

  • De controle van hulpmiddel controleert de prestaties van website in real time.
  • De monitors van de software uptime, onderbrekings en ping statuut van Webtoepassingen.
  • De software verzendt direct waakzaam bericht door post, piepergeluiden of looppas te verzenden een specifieke programmaincase het benedenstatuut van website.
  • De software steunt verschillende soorten Internet de diensten met inbegrip van de serverprotocollen van HTTP, van HTTPS, POP3, van SMTP en van FTP.
  • De software houdt website beschermt zelfs diverse foutenmeldingen voorkomt (met inbegrip van Gevonden niet Gastheer, Gevonden niet Server, Ontbroken Verbinding, de Lage Status enz. van het Netwerk van de Connectiviteit).
  • De software is nuttig voor de bedrijfsgroei door het statuut van website te controleren.
  • De software is makkelijk te gebruiken voor niet technische gebruikers.