De Software van de Terugwinning van de Gegevens van vensters

De Software van de Terugwinning van de Gegevens van vensters

De software van de de gegevensterugwinning van vensters is nuttig in het terugwinnen van gegevens van het gebaseerde werkende systeem van het VET en Van het ntfs- dossier systeem zoals Vensters XP/2003/2000/ME/NT/98, Met de software, kunt u al uw dossiers of folders terugkrijgen die worden verloren, geschrapte of wegens virusaanvallen, hardwaredefect, machtsvloeden enz. bedorven.

De software krijgt gegevens terug als de foutenmelding zoals "ongeldige aandrijvingsspecificatie", "de Mislukking van de Schijf van de Laars", "Schijf Gelezen Mislukking", het missen van het "Werkende Systeem" op uw computeropstarten wordt getoond.

De Software van de Terugwinning van de Gegevens van vensters
De Software van de Terugwinning van de Gegevens van vensters

software Features:

  • De software van de de gegevensterugwinning van vensters krijgt uw gegevens in schijfneerstorting of gegevens verliesrampen die terug uw bedrijfsefficiency verbeteren.
  • De software gebruikt geavanceerde algoritmen om verloren verdelingen te zoeken en te herstellen, dient omslagen in en vandaar is snel, eenvoudig en makkelijk te gebruiken.
  • De software krijgt geschrapte dossiers, omslagfolders terug zelfs als de kringloopbak werd leeggemaakt of {Verschuiving + Schrapping} de sleutels werden gebruikt om de gegevens te schrappen.
  • De software van de de gegevensterugwinning van vensters herstelt gegevens na het verlies van MBR (het Hoofdverslag van de Laars, laarssector of verdelingslijst. Krijg gegevens terug zelfs als MFT (de Lijst van het Hoofddossier) of de VETTE Lijsten of de folder van de Wortel worden bedorven.
  • De software verleent volledige steun voor VET, FAT12, FAT16, FAT32, NTFS, Ntfs5- dossiersysteem.
  • Lange het dossiernamen van het domein van vensters werkend systeem.
  • Krijgt gegevens terug zelfs als het GEFORMATTEERDE "bericht van" DRIVE NIET op van u het computerscherm wordt getoond.
  • De software van de de gegevensterugwinning van vensters verleent volledige steun aan interne en externe schijfaandrijving zoals RLL, winde, EIDE, ESDI, SCSI, ultrascsi, ATA, SATA enz..
  • De software is gemakkelijk te gebruiken en vergt minder tijd om gegevens van uw beschadigde aandrijving terug te krijgen.