Ψηφιακή φωτογραφική μηχανή λογισμικό αποκατάστασης στοιχείων και υπηρεσίες ανάκτησης ανακτήσει την αποκατάσταση φωτογραφιών εικόνων εικόνων βίντεο φωτογραφίες ήχος φωνής τυχαία διαγραμμένες σχηματοποιημένες από την κάρτα μνήμης έχασε τα διαγραμμένα αρχεία απρόσιτα καταστραφεί εξαφανίστηκε κάρτα μνήμης flash chip αφαιρούμενα μέσα σκληρούς δίσκους μικρο stick δίσκο συμπαγή κάρτα πολυμέσων

Ψηφιακή φωτογραφική μηχανή λογισμικό αποκατάστασης στοιχείων

Ψηφιακή φωτογραφική μηχανή λογισμικό αποκατάστασης στοιχείων

Χρήσιμο σε αποκατάσταση των χαμένων ψηφιακών φωτογραφιών, ανακτούν τυχαία διαγραμμένες φωτογραφίες, εικόνες, ήχο, βίντεο κλπ αρχεία από όλα τα μεγάλα επώνυμα ψηφιακή φωτογραφική μηχανή συμπεριλαμβανομένου Kodak, Olympus, Canon και πολλά άλλα.

Ψηφιακό λογισμικό αποκατάστασης εικόνων

Ψηφιακό λογισμικό αποκατάστασης εικόνων

Επαγγελματική και εύκολο στη χρήση ψηφιακό λογισμικό αποκατάστασης εικόνων ανακτήσει τα χαμένα, λείπουν και σχηματοποιημένες ψηφιακές φωτογραφίες, εικόνες, στιγμιότυπα από σταθερό σκληρό δίσκο και USB flash drives αφαιρούμενα μέσα.

Καρτών μνήμης Λογισμικό αποκατάστασης στοιχείων

Καρτών μνήμης Λογισμικό αποκατάστασης στοιχείων

Ισχυρό εργαλείο για να σας βοηθήσει να ανακτήσει τα διαγραμμένα ή μολυσμένα από τον ιό εικόνες, βίντεο ή μουσική αρχείων και φακέλων από ποικιλία συσκευών αποθήκευσης καρτών μνήμης, συμπεριλαμβανομένων CompactFlash, Memory Stick, MMC Card κλπ.

Αν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με το λογισμικό αποκατάστασης, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Ομάδα Υποστήριξης Πελατών μας για να ζητήσει tutorials και τεχνική βοήθεια.

NTFS Λογισμικό αποκατάστασης στοιχείων χωρισμάτων

Εύκολα ανακτεί τα στοιχεία που χάνονται από το σχηματοποιημένο / αλλοιωμένο ή λογικά τράκαρε το αυτοκίνητο, το λογισμικό λειτουργεί σωστά, το ανθρώπινο λάθος λόγους κ.λπ. από NTFS, NTFS5 διαμέρισμα του σκληρού δίσκου.

ΠΑΧΥ λογισμικό αποκατάστασης στοιχείων χωρισμάτων

Παράθυρα διαμέρισμα FAT λογισμικό αποκατάστασης στοιχείων είναι η πιο περιεκτική λύση για την ανάκτηση κατά λάθος χαμένων ή διαγραμμένων αρχείων από FAT16, FAT32 διαμερίσματα του σκληρού δίσκου.

Drive μανδρών Λογισμικό αποκατάστασης στοιχείων

Χρησιμοποιείται για να ανακτήσει τα χαμένα αρχεία και φακέλους κατεστραμμένα ή φθαρμένα λόγω στο ανθρώπινο λάθος, τον ιό που πλήττονται οδηγείτε ή παρόμοιους λόγους από το μέσο USB στυλό μονάδα δίσκου αποθήκευσης.

Ψηφιακό λογισμικό αποκατάστασης στοιχείων

Διάσωσης και να αποκαταστήσει τα χαμένα ή διαγραμμένα έγγραφα κειμένου, φωτογραφίες, εικόνες, ψηφιακές εικόνες, ακουστικά, τηλεοπτικά αρχεία ή φακέλους από μεγάλες αφαιρούμενων μέσων αποθήκευσης.

Sim λογισμικό αποκατάστασης στοιχείων καρτών

Επαναφέρει όλα τα διαγραμμένα αριθμούς επαφών τηλεφωνικών καταλόγων, μηνύματα κειμένου από την κινητή μνήμη της κάρτας SIM του τηλεφώνου και ανακτά την κάρτα sim γενικές πληροφορίες για περαιτέρω χρήση.