Digital Camera pemulihan data perisian dan perkhidmatan mendapatkannya pulih memulihkan foto gambar imej video gambar suara bunyi audio yang sengaja dipadam diformatkan dari kad memori kehilangan dipadam fail tidak boleh diakses rosak hilang memori kad flash cip tanggal media keras memandu memandu kad stick micro multimedia padat

Digital Camera Pemulihan Data Software

Digital Camera Pemulihan Data Software

Berguna dalam mengembalikan gambar-gambar digital yang hilang, pulih gambar yang sengaja dipadam, imej, audio, video dan lain-lain fail dari semua Kamera Digital Jenama utama termasuk Kodak, Olympus, Canon dan banyak lagi.

Digital Pictures Pemulihan Perisian

Digital Pictures Pemulihan Perisian

Profesional dan mudah untuk menggunakan perisian pemulihan gambar digital pulih hilang, hilang dan gambar digital diformat, gambar, gambar dari cakera keras dan pemacu USB flash boleh tanggal media yang tetap.


Kad Memori Data Pemulihan Perisian

Kad Memori Data Pemulihan Perisian

Alat yang berkuasa membantu anda untuk mendapatkan kembali dipadam atau imej virus yang dijangkiti, video atau fail muzik dan folder daripada pelbagai peranti storan kad memori termasuk CompactFlash, Memory Stick, MMC Card dan sebagainya.


Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan mengenai Pemulihan Perisian, sila hubungi Sokongan Pelanggan Pasukan kami untuk meminta tutorial dan bantuan teknikal.

NTFS Partition Data Pemulihan Perisian

Mudah pulih data hilang daripada diformat / rosak atau secara logik terhempas memandu, perisian tidak berfungsi, dan lain-lain sebab-sebab kesilapan manusia dari NTFS, NTFS5 partition cakera keras.

Data Pemulihan Perisian Partition FAT

Windows FAT Partition Data Pemulihan Perisian adalah penyelesaian yang paling inklusif untuk mendapatkan semula tidak sengaja rosak kehilangan data atau fail dari FAT16, FAT32 partition cakera keras.

Pen Drive Data Recovery Software

Digunakan untuk mendapatkan kembali fail -fail dan folder hilang rosak atau rosak disebabkan oleh kesilapan manusia, memandu virus terjejas atau sebab-sebab yang serupa daripada media storan cakera USB pen .

Boleh tanggal Media Data Pemulihan Perisian

Menyelamatkan dan memulihkan hilang atau dipadam dokumen teks, foto, gambar, imej digital, audio, fail video, atau folder daripada media storan boleh tanggal yang utama.

Sim Card Data Pemulihan Perisian

Mengembalikan semua telefon dipadam nombor telefon buku, mesej teks dari telefon mudah alih memori kad sim dan mendapatkan kembali kad sim maklumat umum untuk kegunaan selanjutnya.