Дигитален фото апарат на податоци за обновување на софтвер и услуги добие враќање врати Фото слики слики фотографии видео аудио глас звук случајно избришани форматирана од мемориска картичка изгуби избришани датотеки недостапни оштетени исчезна флеш мемориска картичка чип пренослив медиум хард дискови Micro Drive стап мултимедијални компактен картичка

Дигитален фото апарат на податоци за наплата на софтвер

Дигитален фото апарат на податоци за наплата на софтвер

Корисни во враќање на изгубени дигитални фотографии, се опоравува случајно избришани слика, слики, аудио, видео фајлови итн од сите поголеми марка дигитални фото апарат Кодак, Олимп, Канон и многу повеќе.

Дигитални слики Обнова на софтвер

Дигитални слики Обнова на софтвер

Професионална и лесна за користење дигитални слики обновување на софтвер враќање на изгубени, исчезнати и форматирана дигитални фотографии, слики, фотографии од фиксна хард диск и USB флеш пренослив медиум дискови.


Мемориската картичка податоци за наплата на софтвер

Мемориската картичка податоци за наплата на софтвер

Моќна алатка ви помогне за враќање на избришани или вирус инфицирани слики, видео или музички фајлови и папки од различни мемориски картички уреди за складирање, вклучувајќи CompactFlash, Memory Stick ™, MMC картичка итн

Ако имате прашања во врска со наплата на софтвер, ве молиме контактирајте го нашиот тим за поддршка на клиентите да побара консултации и техничка помош.

NTFS партиција податоци за обновување на софтвер

Лесно обновува податоците загуби од форматиран / оштетени или логично се урна диск, софтвер дефект, човечка грешка и слично причини од NTFS, NTFS5 хард диск партиција.

FAT партиција податоци за наплата на софтвер

Windows FAT партиција податоци за обновување софтверот е најмногу заклучно решение за прибирањето на случајно изгубени или оштетени избришани фајлови од FAT16, FAT32 партициите на хард дискот.

Пен диск податоци за наплата на софтвер

Се користи за враќање на изгубени датотеки и папки оштетени или оштетени поради човечка грешка, вирусот погодени диск или слични причини од USB пенкало диск за чување на податоци.

Пренослив медиум податоци за наплата на софтвер

Спасување и враќање на вашите изгубени или избришани текстуални документи, фотографии, слики, дигитални слики, аудио, видео фајлови или фолдери од големите отстранлив медиуми за чување.

SIM картичката Data Recovery Software

Обновува сите избришани телефон книга телефонски броеви за контакт, текст пораки од мобилен телефон меморијата на SIM картичката и вади SIM картичка општи информации за понатамошна употреба.